perjantai 22. maaliskuuta 2013

Rakasta, rotakasta 2v -blogiarvonta

Kissus poikansa kanssa
Blogin ensimmäisestä postauksesta on nyt tullut kuluneeksi kaksi vuotta ja sen kunniaksi ajattelin laittaa pystyyn pienen arvonnan. Arvontaan voi osallistua kahdella tavalla; ensimmäinen tapa on nopeampi ja edellyttää vain kommentin jättämistä tähän postaukseen tai sähköpostiini. Jätä kommentissa toive isommasta postauksesta tai jostain pienemmästä teemasta josta haluaisit lukea jatkossa enemmänkin - koetan sitten toteuttaa toiveita tulevissa postauksissa. Toinen tapa osallistua on ottaa kuva omasta rottahäkistä oman maun mukaan sisustettuna tai lähettää häkistä jokin vanhempi kuva jossa on omasta mielestäsi erityisen onnistunut sisustus. Kuvat voi lähettää sähköpostiini smahof@gmail.com. Mainitse kuvan lähetyksen yhteydessä saako kuvan liittää myös blogiin inspiraation lähteeksi muille. Halutessaan kukin voi osallistua arvontaan molemmilla tavoilla ja siten tuplata mahdollisuutensa voittaa.

Kummallakin tavalla osallistuneiden kesken arvotaan yksi Janinan tekemä erikoisriippari; toinen riippareista on koloriippari ja toinen kaksikerroksinen. Meillä näistä malleista on ehditty testata tuo koloriippari ja se on ainakin meidän laumoilla ollut ihan hitti. Mikäli niin onnettomasti kävisi, ettei toiseen kategoriaan tulisi yhtään osallistujaa (=mikäli ihmiset ovat yhtä laiskoja kuvaamaan kuin mie olen ollut viime aikoina ;)), arvotaan molemmat riipparit kaikkien osallistuneiden kesken.

Osallistumisaikaa on pikkuisen reilu viikko, eli kuun loppuun asti. Osallistumisaika umpeutuu siis 31.3.2013 vuorokauden päättyessä. Voittajat arvotaan ja ilmoitetaan 1.4.2013.

Onnea arvontaan!

Nyt meillä jatketaan näyttelyvalmisteluja - huomenna on edessä Littoisten näyttely, ja kuten lähinäyttelyissä yleensä, puuhaa on selvästi enemmän kuin kauemmas lähtiessä. Eläinten puunauksen ohella kun päästään mm. kokkauspuuhiin :)


4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea 2-vuotiaalle blogillesi! Tosi kattava ja mielenkiintoinen tämä blogisi on ainankin kaltaiseni siimahännistä kiinnostuneen mielestä, mutta ehkä olis hauska lukea postaus vaikka siitä mitä kaikenlaista kierrätys-virikettä rotille voisi keksiä sen ainaisen tyhjän vessapaperihylsyn lisäksi. Ja kaikki näyttely-postaukset kiinnostaa jatkossakin!
Ehdottomasti mukana arvonnassa!
Nimim. Pinkkis
girlwithoutwings(at)hotmail.com

Sanni kirjoitti...

Minusta olisi hauska joku pieni postaus omista nykyisistä rotistasi. Vaikka blogissa on tuo rotat - osio ja tietenkin muissa postauksissa saa selville sitä sun tätä, olisi kivaa lukea tarkemmin rottiesi luonteista, "suhteista" toisiinsa, hassuista tavoista jne. Mistä pidät niissä ja mistä et?

Jaa sähköposti josta saa kiinni on sanni.sahi@luukku.com

Susanna Hoffren kirjoitti...

Kiitos kaikille tähän mennessä osallistuneille, kumpikin kategoria on saanut jo mukavasti ensimmäiset osallistujansa :) Katsotaan ehtisinkö jo tänään toista tähän mennessä tulleista toivepostauksista kirjoitella.

Lumikki kirjoitti...

Hei! Tuli äskeisen keskustelun perusteella mieleen, että postaus hyvistä (ja huonoista) rottakirjoista voisi myös olla mielenkiintoinen. Voisin tehdä sen itsekin jossain välissä, ainakin sitten kun saan ne tilaamani kirjat kotiin asti. :D

Ja kannatan myös sitä aiemmin mainittua virikepostausta.